BCi is opgericht op 29 augustus 2002. Per 1 oktober 2002 is de onderneming feitelijk gestart met haar bedrijfsactiviteiten.

Vanuit onze hoedanigheid als makelaar in assurantiën en/of als consultant houden wij ons bezig met de advisering van allerlei bedrijfsverzekeringen ten behoeve van onze relaties, zijnde het MKB-bedrijf, de ondernemer en betrokken personeel.

BCi is opgericht vanuit het gevoel en doelstelling om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor haar relaties en zijn netwerk. Een pró-actieve houding gebaseerd op een kwalitatieve, flexibele en professionele presentatie van het bedrijf. Vorenstaande in combinatie met een goede service, persoonlijke aandacht en betrokkenheid ten behoeve van onze relaties voor nu en in de toekomst.

BCi ziet zich voornamelijk als bedrijven adviseur op het gebied van verzekeringstechnische aangelegenheden en niet als “verkoper” of “beheerder” van verzekeringsproducten.

Persoonlijke kenmerken directeur/eigenaar
De heer F.D. van der Laan is een ervaren assurantieadviseur bedrijven en vanaf 1990 actief in het assurantievak. De eerste 12 jaren is de heer F.D. van der Laan werkzaam geweest bij een drietal professionele intermediair bedrijven, te weten:

  • Boelaars & Lambert Groep B.V., functie acceptant transportverzekeringen;
  • Van der Waal en Co Assuradeuren B.V., functie account manager particulieren en bedrijven;
  • Overvliet Assurantiemakelaars B.V., functie commercieel directeur / account manager bedrijven

De heer F.D. van der Laan heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een generalist op het gebied van verzekeringen. Hierbij is met name veel ervaring opgedaan binnen het MKB-bedrijf waarbij het verzorgen van een advies op maat, zowel privé als zakelijk geen enkel probleem vormen.

Hierbij heeft de heer F.D. van der Laan zich gespecialiseerd op het gebied van:

  • Transport-, logistieke- en maritieme verzekeringen
  • Pensioen-, levens- en werknemersverzekeringen

De heer F.D. van der Laan staat op persoonlijke titel ingeschreven in het Register van Pensioenadviseurs (RPA) en als Registermakelaar is assurantiën (Rmia).