U als IB-ondernemer weet als geen ander dat u continue in beweging moet zijn. Flexibiliteit, inventiviteit, kwaliteit en onderscheidend vermogen zijn hierbij de belangrijkste kenmerken om de concurrentiepositie en dus de continuïteit van uw onderneming veilig te stellen. Een niet te onderschatten onderdeel binnen het geheel van de continuïteits-gedachte is het verzekeringspakket ten behoeve van de onderneming. Het verzekeringspakket dient op maat gesneden te zijn en u in geval van een calamiteit de nodige (financiële) ruggesteun en welkome begeleiding te bieden. Denk hierbij met name aan uw (hoofdelijke) aansprakelijkheidsrisico.

Met behulp van een goede analyse kunt u de financiële en verzekeringstechnische risico’s van uw onderneming in kaart brengen. Aan de hand hiervan kunt u de benodigde zekerheden op het gebied van uw (beroeps-) aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid enzovoorts inbouwen. In gezamenlijk overleg kunnen wij met mu het gewenste verzekeringspakket op maat samenstellen.

BCi kan u hierbij uitstekend van dienst zijn!

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan contact met ons op via email of bel voor een vrijblijvend gesprek!