top of page
Missie

Ecclesia BCi heeft zich tot doel gesteld het midden- en kleinbedrijf, de ondernemer inclusief betrokken personeelsleden, optimaal van dienst te zijn bij de advisering, bemiddeling en totstandkoming van verzekeringen.

 

In de loop der jaren heeft Ecclesia BCi zich gespecialiseerd in het aanbieden van transport-, logistieke en maritiem gerelateerde  verzekeringen en het aanbieden van maatwerkoplossingen om uw onderneming optimaal te beschermen tegen financiële verliezen en om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Daarbij focust Ecclesia BCi zich op kwaliteit en duurzame relaties.

 

Onze mensen beseffen dat u als ondernemer elke dag weer voor een uitdaging staat, geconfronteerd wordt met een markt die aan verandering onderhevig is, waarbij de belangen steeds hoger oplopen en waarbij goed advies een steeds groter goed wordt.

 

Door een grote mate van betrokkenheid en om, naast makelaar in assurantiën, daadwerkelijk te fungeren als uw consultant doen we wat we u beloven en leveren we meer toegevoegde waarde dan van ons wordt verwacht.

 

Naast kwaliteit en betrokkenheid dragen we in al ons werk ook onze waarden “Integriteit, professionaliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid” uit wat defundering is voor een plezierige samenwerking waarbij de klant centraal staat.

bottom of page