top of page

Adviseren en offreren

 

Ons onafhankelijk advies levert een belangrijke bijdrage aan de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Een verzekeringspakket komt niet zonder meer tot stand en begint in feite bij het beheren van de bedrijfsrisico's, ofwel risicomanagement. Nadat alle bedrijfsrisico's zijn geïnventariseerd en geanalyseerd kan nagedacht worden over "risicoreductie" voor uw bedrijf en u als ondernemer.

Hierbij kan Ecclesia BCi als makelaar in assurantiën en onafhankelijk financieel adviseur u uitstekend van dienst zijn, omdat één van de vormen van risicoreductie gelegen is in het overdragen van risico's door middel van het afsluiten van verzekeringen. Wij zorgen er dan voor dat u rondom goed verzekerd bent met een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Één ander begint veelal bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek en het verzoek van u om uw verzekeringspakket te beoordelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit u nieuwe inzichten oplevert, dat u een frisse blikt krijgt over hoe u op dit moment verzekerd bent en wat Ecclesia BCi hier ten voordele van u en uw bedrijf in zou kunnen betekenen.

Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen middels het invullen van één van de volgende formulieren:

bottom of page